Thursday 23 April 2009

Obama Café în Baia Mare



Fain oraşu’ nostru, nu-i vorbă…

Acum avem şi un Obama Café. Mă uitam în ceva dimineaţă la show-ul lui Micea Badea şi spunea el că toată chestia asta cu Obama, primul preşedinte negru, the American Dream, bla, bla e doar un artificiu de imagine, pus la punct doar pentru a recâştiga încrederea americanilor şi a restului omenirii în dreptatea sistemului american. Eu cred că are omul un punct de vedere care merită luat în considerare. Nu aş putea spune că e sau nu aşa, dar trebuie să recunosc că imaginea lui Obama are multă forţă şi că a câştigat, într-adevăr, încrederea multor oameni în legătură cu ce ar putea face Statele Unite în continuare.

Se pare, însă, că cineva în oraşul nostru crede că toată afacerea cu negrul de la Casa Albă aduce suficient de mult cu cafeaua cu lapte pentru a-şi numi localul “Obama Café”. Aştept să se deschidă, să văd dacă va fi mai neagră cafeaua aici decât în altă parte…

R

P.S. Obama Café se găseşte lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, faţă în faţă cu intrarea din lateral.

1 comment:

  1. nu l-a dat nimeni in judecata pentru drepturi de autor? sau asa ceva.... i mean... obama is still alive and kicking.... desi n-ar avea farmec o cafenea Eminescu... sau luther cafe(as in martin luther king). sau orice alta personalitate iti vine in minte.

    oh well.
    the eri dat-a prezenta. :)

    ReplyDelete